Woningontruiming West-Friesland | Woningontruiming tegen de laagste prijs


Kamerontruiming verzorgingshuis al vanaf € 225,-

Woningontruiming West-Friesland (WWF) is gespecialiseerd in het ontruimen van woningen. Dit doen wij voor particulieren, maar ook voor woningcorporaties en verzorgingstehuizen. Ervaring leert ons dat wij de goedkoopste aanbieder in deze regio zijn.

Woningontruiming West-Friesland

Kamerontruiming na overlijden in verzorgingshuis


Na het overlijden van uw dierbare staat u hoofd er natuurlijk niet naar, maar toch moet u de kamer snel leeg maken voor de nieuwe bewoner. Dit moet gebeuren terwijl u nog vol in rouw bent en druk met het regelen van de uitvaart. Wij kunnen u deze zorg uit handen nemen en alles voor u regelen. Wij ontruimen de kamer binnen 48 uur na bevestiging van de opdracht. Geen offerte maar een vaste lage prijs..

Ontruimen eenpersoons kamer € 225,-

Laat uw eenpersoonskamer ontruimen door woning ontruiming west Friesland en maak een nieuwe start.


Ontruimen tweepersoons kamer € 275.-

Laat uw tweepersoonskamer ontruimen door woning ontruiming west Friesland en maak een nieuwe start.


Verkoop van uw inboedel


Bij de ontruiming van de kamer wordt de inboedel wellicht overbodig. Wij kunnen de inboedel van u overnemen niet voor noppes maar voor harde euro’s De opbrengst van de verkoop wordt in mindering gebracht op onze kosten van ontruiming, of wellicht is de opbrengst van de verkoop van de inboedel wel hoger dan onze kosten van ontruiming. Hierin zijn wij uniek in West-Friesland. Boedel die niet geschikt is voor overname maar toch nog wel bruikbaar, krijgt via kringloopwinkels nog een tweede leven

Interesse in een afspraak?

Voor de ontruiming werken wij met vaste prijzen, duidelijkheid vooraf en geen discussies achteraf. U betaalt na oplevering. Ingeval van verkoop van inboedel vindt verrekening plaats of krijgt u geld terug.