Woningontruiming West-Friesland | Woningontruiming tegen de laagste prijs


Ontruimen na overlijden

Wilt u een woning ontruimt hebben na de verhuizing van uzelf of uw ouders naar een verzorgingstehuis of aanleunwoning, of  bent  u genoodzaakt om uw woning snel te ontruimen na het overlijden van een partner of een ouder? Wij kunnen het voor u uit handen nemen en alles voor u regelen. Ingeval van een overlijdensgeval of een verhuizing naar een verzorgingstehuis heeft u immers al genoeg sores aan uw hoofd.

“Wij ontruimen de woning snel vakkundig en dragen die bezemschoon aan u over voor de laagste prijs”

Verkoop van uw inboedel
Bij de ontruiming van een woning wordt de inboedel wellicht overbodig. Wij kunnen de inboedel voor u verkopen tegen marktconforme prijzen. De opbrengst van de verkoop wordt in mindering gebracht op onze kosten van ontruiming, of wellicht is de opbrengst van de verkoop van de inboedel wel hoger dan onze kosten van ontruiming. Dit levert u dan weer geld op. Zo slaat u 2 vliegen in een klap. Het huis ontruimt en de inboedel verkocht. Hierin zijn wij uniek in West-Friesland.
Mochten wij tijdens de ontruiming nog belangrijke papieren, sieraden of andere zaken met waarde tegenkomen zullen wij deze natuurlijk met de grootste respect behandelen en aan u retourneren. Ook nemen wij voor u de meterstanden. U krijgt een totaal prijs voor de opdracht er komt niets meer bij.

Bel ons voor een afspraak of offerte 06-27076739 of mail naar info@woningontruimingwestfriesland.nl
Voor de ontruiming werken wij met vaste prijzen, duidelijkheid vooraf en geen discussies achteraf. U betaalt na oplevering. Ingeval van verkoop van inboedel vindt verrekening plaats of krijgt u geld terug.